De naam Iluigi

Luigi - Iluigi

Als levensgenieters hebben wij enorme bewondering voor de Italiaanse cultuur. Heerlijke gastronomie, zuiderse gastvrijheid & hartelijkheid, authenticiteit..  Kortom, al het goede uit het leven. La Dolce Vita!

 


Het gebruik van verse ingrediënten, eenvoud en het ten volste benutten van elk ingrediënt typeert de traditionele Italiaanse keuken. Eeuwenoude tradities & kennis worden van generatie op generatie overgedragen, het plukken van olijven en persen van olie is daar één van. Die authenticiteit proef je en daar doen we het voor! Luigi is een courant gebruike mannennaam in Italië, met de naam ILUIGI willen we dankbaarheid betuigen aan alle ‘Luigi’s’

What was good for the Etruscans is good for us

Het meer van Bolsena is het episch centrum van de Etruskische cultuur, de eerste grote beschaving op het Italiaanse schiereiland. Het magische ‘Lago di Bolsena’ in het Noorden van de regio Lazio is het grootste vulkanische meer van Europa en de streek is al sinds de tijd van de Etrusken gekend voor de hoge kwaliteit van de olijfolie. De Etrusken beschouwden de olijfboom als een heilige boom en ze gebruikten de olie voor religieuze ceremonies.

Olijfolie is het product van een natuurlijke vrucht en olijven nemen alles op wat je hen geeft. Die puurheid willen wij eerbiedigen. Onze producten worden met liefde & passie gemaakt. Eens biologische olijfolie geproeft wil je niets anders meer!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »