Ons verhaal

 

Meet Silvie & Carl

Het dagelijkse ritme van 2 voltijdse jobs, Carl als zelfstandig reismakelaar en Silvie als onderneemster en bezielster van een origineel seminar concept, is best pittig te noemen. Dit in combinatie met 7 boeiende kinderen zorgt voor een extra dosis leven in de brouwerij! Ik hoor velen nu denken “hoe redden ze dit?” Wel.. als je hen iets beter leert kennen dan merk je dat ze hier een perfecte formule voor gevonden hebben en dit een bewuste keuze is. Beiden zijn enorm gedreven en ondernemingsgericht en zien hun werk veelaar als een hobby. ‘Do what you love & love what you do’ omschrijft hen perfect!

Zowel Silvie als Carl hebben hun hart aan Italië verloren. Silvie reist van kindsaf met haar ouders naar Italië en Carl werd als reispromotor al snel geprikkeld door de gastronomische Italiaanse keuken en de Zuiderse gastvrijheid.

Work hard, play hard

Silvie “Het leven dat we nu leiden.. we zouden het beiden niet anders willen! We zijn zeer dankbaar dat we dagelijks kunnen doen wat we graag doen en we willen het gevoel behouden dat we blijven groeien en evolueren, zowel op persoonlijk vlak  als  professioneel. Het ondernemerschap zit ook een beetje  in ons DNA. Carl’s reisagentschap bv. zit al 3 generaties in de familie. Hoe graag we onze job ook doen, we vinden het ook belangrijk om zoveel mogelijk Q-time met de kids door te brengen. Tijdens onze reizen draait het om familie! Bolsena is onze tweede thuis geworden en hier komen we echt tot rust. Er zijn hier zoveel mooie middeleeuwse stadjes die je kan bezoeken, het lekkere eten, de authenticiteit en de gastvrijheid die je hier voelt.. geen massa toerisme, integendeel. Det lijkt soms wel alsof de tijd hier stilstaat.. Heerlijk, go with the flow!”


Uitzicht op het meer van Bolsena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Born to be olive

Na jaren reizen met de mobilhome kochten Silvie’s ouders er in 2000 een permanent optrekje en noem het toeval of niet.. Begin 2019 vernamen Silvie’s ouders dat men de olijfgaard, gelegen aan het ouderlijk huis, wou verkopen. Carl, die graag actief bezig is (een dagdagelijks vast plekje aan het zwembad is niet zo z’n ding) was onmiddellijk enthousiast en bedacht een actieplan! Het nieuws ging als een lopend vuurtje rond en het scheelde geen haar of het olijfavontuur ging niet door.

Carl “We hebben nog geen seconde spijt van onze belissing! In mei 2019 konden we onszelf officieel trotse eigenaars  noemen van een olijfgaard van 10.000 m2! Niet veel later, begin november 2019 zijn we met enkele close vrienden naar de olijfgaard afgereist en hebben we een week lang manueel olijven geplukt. Een helse karwei maar een een super beleving! En voor herhaling vatbaar want in oktober gaan we voor de nieuwe oogst! Initieel was het de bedoeling om enkel olijfolie voor eigen gebruik te maken maar door ons te verdiepen in het biologisch telen heeft de microbe ons te pakken gekregen. We willen onze passie nu ook graag met anderen delen. Ondertussen is er al heel wat geoptimaliseerd en dragen we het Europese biolabel. En daar zijn we best wel trots op!”

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »