Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

Zuppa del Brigante

Zuppa del Brigante

Iluigi - Zuppa del briganteDeze heerlijk vullende soep kan zeker gebruikt worden als een volwaardige maaltijd. Perfect gerechtje voor een koude winterdag. Ingrediënten (4 personen): 1 Zuppa Del Brigante, ½ kip bouillonblokje, 1 lookteen, 1 pikante peper, 500g...

Lees meer
Focaccia met zeezout, boter & bieslook

Focaccia met zeezout, boter & bieslook

Iluigi - Focaccia met  hoeveboter, zeezout &  bieslook Dit simpele recept is klaar in 2 minuten, ziet er leuk uit en geeft net dat tikkeltje extra  aan jouw focaccia.  Ingrediënten: Focaccia naar keuze (hier best een neutralere aangezien je al met je boter topping...

Lees meer
Pomodoro & feta brushetta

Pomodoro & feta brushetta

Dit eenvoudig gerecht is een ideale lunch op een zomerse dag. Een heerlijke mix van Griekse en Italiaanse smaken op een Belgisch boerenbrood, dat is werkelijk genieten! In ons Iluigi aanbod van Italiaanse producten vind je een heerlijke kruidenmix die dit gerecht op smaak brengt. En uiteraard: onze Iluigi olijfolie, waar het allemaal mee begon, als prachtig bindmiddel tussen alle individuele producten.

Lees meer
Olijfolie & appel cake

Olijfolie & appel cake

Denk aan de echte Italiaanse oma’s die bij hun Mediterraan theemomentje een heerlijk stuk zelfgebakken cake verorberen die ze diezelfde ochtend nog maakten bij ochtendstond.

Deze overheerlijke Iluigi Olive Oil cake met verse appels is een variatie op een traditionele Italiaanse cake waarvan de origine zich bevindt in het prachtige Ligurië, een kustgebied gelegen in het noordwesten van het land.

Lees meer
Heerlijke, zomerse Bellini

Heerlijke, zomerse Bellini

Zin in een leuke aperitief met de familie, maar geen idee wat te maken? Deze zelfgemaakte Bellini is een super gemakkelijk receptje voor een originele aperitief!

Lees meer
Risotto met groene asperges

Risotto met groene asperges

Heerlijk receptje voor in de lente. Het zonnetje schijnt, het is het moment van de asperges is aangebroken en toch nog steeds de moment om een heerlijke risotto te eten.

Lees meer
Iluigi – Olive Oil Ice

Iluigi – Olive Oil Ice

Olijfolie wordt ontzettend veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Het is iets wat alle Italianen standaard in hun keuken hebben staan, maar wist je dat olijfolie ook perfect past bij zoete gerechten? Zo creëerden we ons olijfolie ijs!

Lees meer
Iluigi – Amarena Ice

Iluigi – Amarena Ice

Bij Iluigi kiezen we voor kwaliteit en daarom kozen we voor Amarena kersen i.p.v. gewone kersen. De combinatie van onze Iluigi olive oil en de uitgesproken smaak van Amarena kersen geven een zoete ervaring aan je smaakpapillen.

Lees meer
Iluigi – Pistachio Ice

Iluigi – Pistachio Ice

Iluigi Pistachio Ice is voor de echte fijnproevers. Het ijs heeft een unieke smaak van twee zachte ingrediënten die gecombineerd worden. Iluigi olive oil en de beste pistachenoten vormen dit onweerstaanbare ijs. Proef het nu!

Lees meer
Iluigi – Nocciola Ice

Iluigi – Nocciola Ice

De uitgesproken smaak van de hazelnoot-praline in combinatie met de zachte smaak van onze Iluigi organic extra virgin olijfolie is een mooi samengaan dat u zeker en vast gaat appreciëren.

Lees meer
Iluigi – Coffee

Iluigi – Coffee

Onze Iluigi koffie is 100% zuivere Arabica koffie, een mengeling met koffiebonen uit Peru, Honduras en Brazilië. Een koffie vol van smaak , zoals de echte Iluigi’s hem graag ‘s ochtends drinken.

Lees meer

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies